2019-12-04 12:56:03• hírek • Bede Emőke

Holtan találtak egy férfit Szatmárnémetiben

Szerda reggel holtan találtak egy hajléktalan személyt Szatmárnémetiben, a 14-es lakónegyedben. Az elsődleges információk szerint egy hajléktalan személyről lehet szó, aki az éjszakai hidegben halálra fagyott.

Egyelőre minden jel arra mutat, hogy a hontalan férfi a hideg elől próbált menekülni, amikor bebújt a betonépítménybe, szervezete azonban nem bírta ki a mínuszokat. Úgy tudjuk, az áldozatra sorstársai, azaz utcalakók találtak rá. A kiérkező mentősök sajnos már csak a halál tényét tudták konstatálni, így az élettelen testet a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház bonctermébe szállították további vizsgálatok céljából. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.




A szatmári Szociális Igazgatóság egyébként az utóbbi napokban többször is felkereste a város azon területeit, ahol gyakran húzzák meg magukat a hajléktalanok. Az Udvari úton található szemétlerakó környékén hat személyre, az Unio Stadion alatt szintén hat személyre bukkantak, az új kórház előtti parkban "lakókat" azonban már nem találták. Az igazgatóság munkatársai az ilyen látogatások során felajánlják a hajléktalanszálló nyújtotta szolgáltatásokat, arra buzdítva őket, hogy legalább a téli hidegben térjenek be egy meleg teára vagy egy étkezésre, még ha megszállni ott nem is szeretnének.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: